Kuntavaalit 2021

Asukkaiden ääntä, uusia ideoita ja aktivismia Vantaan kaupunginvaltuustoon!

6 tunnin työ & julkiset työpaikat

Vantaalle on luotava uusia kokoaikaisia työpaikkoja kaupungille lähipalvelujen resurssipulan korjaamiseksi sekä kaupunkilaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Lisää työtä luodaan ja työntekijöiden jaksamista tuetaan myös lyhentämällä työaikaa kaupungilla 6 tuntiin päivässä.

Kaupungin omaa liiketoimintaa

Nykyinen yksipuolinen ja menoleikkauksia hakeva uusliberaali kuntapolitiikka on heitettävä romukoppaan. Osaamaton kaupunginjohto keskittyy kaiken huonontamiseen ja on lakannut hakemasta lisää tuloja kaupungille. Tulojen vahvistaminen onnistuu kehittämällä kaupungin omaa liiketoimintaa sekä järjestämällä monet palvelut kaupungin omissa yksiköissä ja liikelaitoksissa. Yksityistämisistä ja haittaa aiheuttavista leikkauksista on pidättäydyttävä sekä ryhdyttävä vaatimaan myös valtakunnan päättäjiltä kuntien valtionosuuksien korottamista.

Ympäristötoimet kehiin!

Vantaan on niin ikään lähdettävä tekemään reiluja ympäristötekoja vanhoillisen paikallejäämisen sijaan muun muassa lisäämällä energiatehokkuutta, suosimalla kaupungin palveluissa ja yksiköissä vegaaniruokaa sekä muuttamalla kaavoituksia joukkoliikenteen ja kevyen liikenteen näkemykset edellä.

 

Tulevissa kuntavaaleissa olen valmis tuomaan uutta energiaa, radikaaleja vasemmistolaisia ideoita ja asukaslähtöistä aktivismia valtuustoon!

Mielessä kommenttia tai kysyttävää? Laita mulle viestiä somessa tai: jiri.mantysalo@yahoo.fi

©2020 Jiri Mäntysalo

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now